Spirit tasting

 

Wie een voorliefde heeft voor een bepaalde drank, zal  bij ons zeker aan het juiste adres zijn voor een tasting. Voor personen die bepaalde dranken nog niet kennen, maar toch de grote verschillen willen leren,  zullen er ook een leerrijke ervaring van maken! De tasting is volledig op uw maat gemaakt. U kan zelf kiezen welke dranken u graag wilt proeven, maar wij hebben ook suggesties. Voornamelijk wordt er gekozen voor een whisk(e)y, rum of gin tasting, maar ook een tasting van tequila of likeuren is zeker mogelijk!

 

Binnen deze tastings kan er dan gekozen worden om de dranken op uw maat te drinken. Heeft u liever een whisky-tasting waarbij er cocktails met whisky aan bod komen of liever de whisky's puur? Liever verschillende Gin-Tonic's, gin's op zijn puurst of toch in een cocktail? De combinatie van alle 3 de opties? Alles is mogelijk voor ons!

 

Ook voor de tasting komen wij bij u op locatie langs. Dit wil zeggen dat wij voor alles zorgen en dat u enkel hoeft te genieten van deze beleving.